Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης (WMS)

Η Technologic προσφέρει εξελιγμένες λύσεις Συστημάτων Διαχείρισης Αποθήκης (WMS), συνδυάζοντας το υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειρίας των εργαζομένων μας με τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας.

Ελέγξτε όλη την κίνηση και την αποθήκευση υλικών στην αποθήκη σας και επεξεργαστείτε τις σχετικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής, παραλαβής, τακτοποίησης και διαλογής με τερματικά χειρός ή ζύγισης επί τόπου. Η Technologic προσφέρει λύσεις για να κατευθύνει και να βελτιστοποιήσει την τακτοποίηση του αποθέματος βάσει πληροφοριών και παρακολούθησης της προόδου των προϊόντων στην αποθήκη σε πραγματικό χρόνο. Μια ειδική ενότητα σύνδεσης ERP κάνει τη σύνδεση με οποιαδήποτε ERP (Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων) εύκολη και προσιτή.

Χώροι, αποθέματα, εξοπλισμός και άνθρωποι. Η βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων διανομής απαιτεί από εσάς να διαχειριστείτε αποτελεσματικά όλους αυτούς τους σημαντικούς πόρους. Η επιλογή του σωστού συστήματος διαχείρισης αποθήκης (WMS) είναι επιτακτική, ώστε η κίνηση των αποθεμάτων και οι αποστολές προς τους πελάτες να γίνονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Διαχειριστείτε όλες τις λειτουργικές διαδικασίες που πραγματοποιούνται στην αποθήκη σας (παραλαβές, διαλογή, αποθηκευτικούς χώρους κ.λπ.), μέσω φορητών τερματικών ή τερματικών ζύγισης. Το Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης σάς επιτρέπει να ενημερώνετε οποιοδήποτε ERP ασύρματα, σε πραγματικό χρόνο. Είναι κατάλληλο για κάθε επιχείρηση, εμπορική ή παραγωγής, που χρησιμοποιεί αποθήκη. Η εφαρμογή χωρίζεται σε ενότητες (modules), ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες κάθε αποθήκης, μικρής, μεσαίας ή μεγάλης.

To σύστημα WMS περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενότητες για την εύρυθμη λειτουργία της αποθήκης σας. Εισερχόμενα (παραλαβές), διαχείριση παραδόσεων, διαλογή, έλεγχος και προγραμματισμός αποθεμάτων, εσωτερικές μετακινήσεις, διαχείριση αποθήκης, απόθεση, θέσεις με ιδιότητες κ.λπ.

Η εφαρμογή WMS ανταλλάσσει δεδομένα με τερματικά χειρός, αλλά και με ζυγαριές και γεφυροπλάστιγγες, αξιοποιώντας την τεχνολογία barcode. Και φυσικά είναι απολύτως συμβατή με τον εξοπλισμό RFID και κάθε είδους αυτοματισμό.
Οφέλη:

 

  • Εξάλειψη λαθών κατά την παράδοση των προϊόντων σας
  • Αύξηση της απόδοσης των εργαζομένων στους χώρους αποθήκευσης / διανομής
  • Ταχύτερες διαδικασίες χωρίς σφάλματα
  • Καλύτερη χρήση του χώρου αποθήκευσης
  • Καμία απώλεια παραγγελιών λόγω ελλείψεων (σωστός προγραμματισμός παραγωγής, ακριβής έλεγχος αποθεμάτων, εξορθολογισμός αναπλήρωσης)
  • Μείωση των επιστροφών (καλύτερη διαχείριση προϊόντων – FIFO – FEFO)
  • Μείωση του δεσμευμένου κεφαλαίου (χαμηλότερα αποθέματα – άχρηστο στοκ)
  • Eξασφαλισμένη ιχνηλασιμότητα σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδα

Η Technologic για το σχεδιασμό του WMS σας συνεργάζεται με τις εταιρίες:

εμπορικές εφαρμογές - ENTERSOFT

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;