Η TechnoLogic, με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, είναι σε θέση να συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους Εταιρειών Ανάπτυξης Λογισμικού.

Ο πελατοκεντρικός της χαρακτήρας και η ευθύνη που αισθάνεται απέναντι στους πελάτες της, δεν αφήνει άλλη επιλογή παρά την συνεργασία με τους καλύτερους στον χώρο της Πληροφορικής.

REGATE
Η Εταιρεία REGATE Εξειδικεύεται σε λύσεις που αυτοματοποιούν τις λειτουργίες ‘εκτός των τειχών’ της επιχείρησης, με τη χρήση των φορητών τεχνολογιών.

Από το 2004, οι λύσεις τους βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα των στελεχών τους στο πεδίο (πωλητές, merchandisers, τεχνικοί, κ.ά.), να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών.

Regate Effective – Mobile CRM

Το Regate Effective είναι η νέα γενιά εφαρμογών της εταιρείας μας. Βασισμένο στην πλατφόρμα BizeGate με παραπάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, το Regate Effective – Mobile CRM είναι η ολοκληρωμένη πλατφόρμα , ικανή να υποστηρίξει όλες τις εργασίες των εν κινήσει στελεχών, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες όπως image recognition, gamification, mobile payments, mobile coupons και άλλες σύγχρονες έννοιες, ώστε να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για την επιχείρησή σας.

Το Regate Effective προέκυψε μετά από τριετή ανάλυση της παγκόσμιας αγοράς, με κύριο milestone τη συμμετοχή της εταιρείας μας στο Mobile World Congress από το 2013 έως και σήμερα, με την Εθνική Ελλάδος Τεχνολογίας. Φροντίζουμε πάντα να ενσωματώνουμε από νωρίς τις νέες τεχνολογίες ώστε να μπορούμε να υποστηρίζουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Το Regate Effective – Mobile CRM επεκτείνει την κλασσική ανάγκη για Sales Force Automation και επαναπροσδιορίζει τον όρο, ώστε να συμπεριλάβει την εύνοια του στο συνολικό Sales Force Effectiveness, το οποίο επεκτείνεται σε όλες τις παρακάτω ομάδες:
-Ομάδες Πωλήσεων (παραγγελιοληψία, εισπράξεις)
-Ομάδες Merchandising (καταγραφή στοκ, πρόσωπα, προβολές)
-Ομάδες Προωθητών Sell out (καταγραφή πωλήσεων επιλεκτικής, κ.ο.κ.)
-Ομάδες Τεχνικών (εργασίες στο πεδίο, διαχείριση παγίων)
-Οδηγοί Οχημάτων Exvan (Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου)
-Ομάδες Εισπρακτόρων (είσπραξη και εκτύπωση, mobile payments)

Αναλύοντας τις ανάγκες στις παραπάνω ομάδες, είναι εύκολο για το Regate Effective – Mobile CRM να υποστηρίξει υβριδικές ομάδες, όπως για παράδειγμα πωλητές που λειτουργούν και ως επιθεωρητές παγίων, αλλά κάνουν και εισπράξεις στο πεδίο.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες της REGATE;