Φορητή Τιμολόγηση και Παραγγελιοληψία

Οι εφαρμογές mobile της Technologic βοηθούν τη σύγχρονη επιχείρηση να οργανώσει και να ελέγξει τη δραστηριότητά της και τις σχέσεις της με την αγορά, επιτρέποντας στα στελέχη της να ολοκληρώνουν το έργο τους έχοντας στη διάθεσή τους παντού, τις ευκολίες που απολαμβάνουν και στο γραφείο τους. Τα mobile στελέχη ανταποκρίνονται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στις ανάγκες των πελατών τους με την χρήση τεχνολογιών αιχμής, έχοντας μαζί τους παντού και πάντα τα εργαλεία και την πληροφόρηση που χρειάζονται μέσα από ένα smartphone ή ένα tablet.

Η εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android και διαχειρίζεται παραγγελιοληψία σε εκθέσεις αλλά και γενικότερα πωλήσεις εντός ή εκτός εταιρίας. Μπορείτε έτσι ασύρματα, μέσω 3G ή ασύρματου τοπικού δικτύου, να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα τα δεδομένα σας. Έχετε έτσι μια πλήρη εμπορική εφαρμογή στην παλάμη σας.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι τα εξής:

 • Ταχύτατη καταγραφή της παραγγελίας και ασύρματη αποστολή στον κεντρικό υπολογιστή με ταυτόχρονη εκτύπωσή της
 • Απεριόριστος αριθμός κωδικών και ταχύτατη ανεύρεση ειδών με barcode, QR codes, κωδικό, περιγραφή κλπ.
 • Λήψη αποθέματος, υπολοίπου πελατών και πλήθος άλλων οικονομικών στοιχείων
 • Χρώμα-Μέγεθος, εικόνες, πολλαπλά barcodes, συσκευασίες, τιμοκατάλογοι ανά πελάτη
 • Σύνδεση με όλα τα γνωστά εμπορικά προγράμματα και ERP
 • Παραγγελιοληψία και εκτός εκθέσεων με αποστολή των παραγγελιών μέσω Internet
 • Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (XVAN) και δυνατότητα ασύρματης λήψης σήμανσης ΕΑΦΔΣΣ μέσω Internet
 • Διαχείριση όλων των παραστατικών όπως τιμολόγια, δελτία αποστολής, πιστωτικά, ακυρωτικά, αποδείξεις είσπραξης κλπ.
 • Απογραφή αποθήκης, παραλαβή εμπορευμάτων
 • Αυτόματη αναγνώριση της θέσης του πωλητή μέσω GPS
 • Ασύρματη εκτύπωση των παραγγελιών, αποδείξεων ή των τιμολογίων σε φορητό θερμικό εκτυπωτή

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται και από πωλητές εκτός εταιρίας. Ένα από τα μεγάλα ατού της εφαρμογής είναι η online αποστολή των παραγγελιών και όλων των παραστατικών πωλήσεων μέσω κινητού και της τεχνολογίας 3G. Έτσι ενημερώνεται αυτόματα το σύστημά σας γνωρίζοντας άμεσα και τις τυχόν παραγγελίες κ.ο.κ., γνωρίζουμε επίσης πού βρίσκεται ο πωλητής, ενώ δεν χρειάζεται να επιστρέφει κάθε ημέρα. O πωλητής μπορεί να λαμβάνει στοιχεία όπως καρτέλες, αποθέματα, τα προϊόντα που έχει αγοράσει ο πελάτης ή αυτά που δεν κινεί πλέον και πολλά άλλα. Τέλος η εφαρμογή διαθέτει τη δυνατότητα καταλόγου με εικόνες των ειδών της αποθήκης.

Μια από τις σημαντικές δυνατότητες της εφαρμογής είναι η ασύρματη σύνδεση με το μικρό σε μέγεθος θερμικό εκτυπωτής μέσω bluetooth. Έτσι μπορεί με έναν απλό τρόπο να εκτυπώσει την παραγγελία/τιμολόγιο και να τη δώσει στον πελάτη. Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την εφαρμογή για την εκτύπωση των αποδείξεων λιανικής ή των αποδείξεων είσπραξης. Στην περίπτωση που ο πωλητής δεν διαθέτει εκτυπωτή μαζί του για την εκτύπωση της παραγγελίας, αυτή μπορεί να αποσταλεί αυτόματα στον πελάτη μέσω fax ή email. Μια σημαντική δυνατότητα στην περίπτωση εκτύπωσης αποδείξεων λιανικής, είναι η απομακρυσμένη λήψη της σήμανσης από ΕΑΦΔΣΣ που υπάρχει στην εταιρία, μέσω της τεχνολογίας 3G.

Επιπρόσθετα, ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι η διαχείριση της αποθήκης ή γενικότερα των αποθηκευτικών χώρων. Με το barcode του τερματικού μπορούμε να καταγράψουμε τα προϊόντα της αποθήκης, ενημερώνοντας αυτόματα την κεντρική εφαρμογή (απογραφή αποθήκης). Αλλά και η διαχείριση της παραλαβής των εμπορευμάτων γίνεται τώρα ευκολότερα, αφού δημιουργείται αυτόματα το τιμολόγιο αγοράς ή δελτίο αποστολής στην κεντρική εφαρμογή, ενώ επιτυγχάνεται κι έλεγχος των προϊόντων από το αντίστοιχο δελτίο παραγγελίας.

Όπως όλα τα πληροφοριακά συστήματα της Technologic, η εφαρμογή φορητής τιμολόγησης και παραγγελιοληψίας είναι ένα εξελισσόμενο λογισμικό που προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία στον οργανισμό που το χρησιμοποιεί, να προσαρμόζεται γρήγορα και ουσιαστικά στις αλλαγές του επιχειρηματικού της περιβάλλοντος. Έτσι, διασφαλίζεται η διαχρονικότητα της επένδυσης στο λογισμικό της και η συνεχής βελτίωση της αποτελεσματικότητα της.

Η Technologic για το λογισμικό φορητής τιμολόγησης συνεργάζεται με τις εταιρίες:

εμπορικές εφαρμογές - ENTERSOFT

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;