Κατασκευή Ιστοσελίδας από 199€

Κατασκευή ιστοσελίδων στα μέτρα σας

Κατασκευή Ιστοσελίδας από 199€Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας στα μέτρα σας, με τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που χρειάζεστε και πληρώνετε μόνο για αυτό. Μπορείτε να ξεκινήσετε από μια ιστοσελίδα παρουσίασης της επιχείρησης σας αξίας 199€, με δυνατότητες όπως:

 

 

› Μενου 4 στοιχείων (αρχική, εταιρεία, υπηρεσίες, επικοινωνία),
› Εμφάνιση του λογότυπο της επιχείρησης σας,
› Ενσωμάτωση δυναμικού χάρτη Google Map με την έδρα σας και τα υποκαταστήματα σας,
› Slider στην αρχική σελίδα με εναλλαγή φωτογραφιών
› Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνο, fax, email, διεύθυνση,
› Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης,
› 2 θέσεις για banners διαφήμισης,
› Παρακολούθηση των επισκεπτών σας με το Google Analytics

Η TechnoLogic με πορεία 20 και πλέον ετών στην αγορά της πληροφορικής με έδρα τη Χαλκίδα αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις δίνοντας χαμηλές τιμές στη κατασκευή ιστοσελίδας και στις υπηρεσίες internet για να ξεκινήσετε δυναμικά την πορεία σας στον χώρο του διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο 22210-21923 ή στο email: info@technologic.gr ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

Aν θέλετε να επενδύσετε περισσότερα στην ηλεκτρονική παρουσία σας στο διαδικτυο μπορούμε να σας εγγυηθούμε την πλήρη προώθηση και διαφήμιση της ιστοσελίδας σας στις υπηρεσίες της Google και του Facebook. Καθώς επίσης και την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με Β2Β (παραγγελίες & πωλήσεις χονδρικής) και B2C (πωλήσεις λιανικής), δίνοντας στους πελάτες σας την δυνατότητα να παραγγέλνουν τα προϊόντα από το site σας άμεσα και εύκολα. Πραγματοποιώντας δυναμική διασύνδεση με το εμπορικό σας πρόγραμμα κερδίζετε χρόνο και χρήματα με τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Μερικές από τις ιστοσελίδες πελατών μας αξίας 199€:

Λογιστικό Γραφείο Κυριάκου Σασσάνηkalamia beachbar Χαλκίδα   Ταβέρνα - Κρεοπωλείο Νικόλαος Μπακούτης

Αφήστε μια απάντηση