Προώθηση και βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

προώθηση ιστοσελίδας Μία ιστοσελίδα, όσο ελκυστική και λειτουργική μπορεί να είναι, εξυπηρετεί τον στόχο της όταν είναι εύκολο να βρεθεί από τους χρήστες του διαδικτύου. Kατά συνέπεια  από τους υποψήφιους πελάτες της επιχείρησης που αντιπροσωπεύει. Η προώθηση και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη για να εμφανιστείτε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

SEO–(Search Engine Optimization)

Με τον όρο SEO εννοούμε την τεχνική βελτίωση της ιστοσελίδας, την βελτίωση του περιεχομένου της καθώς και άλλες μεθόδους όπως η σύνδεση με άλλες ιστοσελίδες ή social media και η χρήση των εργαλείων της Google με στόχο όσο γίνεται την υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν πιο εύκολα να την εντοπίσουν και να την επισκεφθούν. Από τους βασικότερους παράγοντες επιτυχίας είναι η σωστή επιλογή των λέξεις – κλειδιά που αντιπροσωπεύουν το αντικείμενο που πραγματεύεται η ιστοσελίδα. Επιπλέον, προσθέτουμε το site σας στις πιο γνωστές και ευρέως χρησιμοποιούμενες μηχανές αναζήτησης και καταλόγους. Κάνουμε ειδική έρευνα του κλάδου στον οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα σας και την φέρνουμε στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων.

Με την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με έμφαση στο SEO ανεβάζουμε την ιστοσελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, για παράδειγμα στην Google (την μεγαλύτερη παγκοσμίως μηχανή αναζήτησης) με σχεδόν το 90% τον αναζητήσεων παγκοσμίως. Για άμεση διαφήμιση και προβολή καθώς και πρόσθετες υπηρεσίες, εργαλεία και μεθόδους online προώθησης που προσφέρονται από την Technologic μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο προώθηση και διαφήμιση Adwords.

προώθηση ιστοσελίδας - seo

προώθηση ιστοσελίδας - seo successΟι τεχνικές SEO αποτελούν ένα πλήρως δυναμικό αντικείμενο με συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων και βελτίωσης των τεχνικών γνώσεων με σκοπό να μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας άμεσα αποτελέσματα ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Αναλύουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας πρίν την βελτίωση και μετά δίνοντας σας ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα το οποίο με σωστό σχεδιασμό μπορεί να μετατραπεί σε αύξηση πωλήσεων.

Εμπιστευθείτε την TechnoLogic ως σύμβουλο και διαχειριστή της επιτυχίας σας στο διαδίκτυο. Η εμπεριστατωμένη και διαρκώς ενημερωμένη γνώση των ανθρώπων μας, σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας με ολοκληρωμένο και μεθοδικό σχεδιασμό στρατηγικών.