κατασκευή ιστοσελίδαςH TechnoLogic αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να αναπτύξει το δικό σας web site. Σε μία εποχή όπου η χρήση του Διαδικτύου αποτελεί πλέον βασικό εργαλείο ενημέρωσης, επικοινωνίας, διαφήμισης και επιχειρηματικότητας η κατασκευή ιστοσελίδας είναι υψίστης σημασίας για την επιχείρηση σας.

Πείτε μας τι έχετε στο μυαλό σας και εμείς θα σας κάνουμε άμεσα συγκεκριμένες προτάσεις. Με απλό και κατανοητό τρόπο θα σας εξηγήσουμε τι χρειάζεται για να υλοποιηθεί το σχέδιό σας. Σε συνδυασμό με την συνεχή επικοινωνία μας σύντομα θα έχουμε την λύση που θα εξυπηρετεί την δική σας ανάγκη.

Εάν έχετε ήδη δικτυακό τόπο και θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση, τη δομή και τη λειτουργικότητα του, σας παρέχουμε την δυνατότητα να ανακατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας διατηρώντας τα δεδομένα και στοιχεία που θέλετε και να την μετατρέψουμε στην εταιρική ταυτότητα που επιθυμείτε.

Η ιστοσελίδα δεν αποτελεί πλέον μονοσήμαντο όρο. Ανάλογα με τους στόχους που θέλετε να πετύχετε θα αναπτύξουμε την κατάλληλη δομή της ιστοσελίδας σας είτε πρόκειται για τη διαδικτυακή παρουσίαση της επιχείρησής σας, ανεξαρτήτως του μεγέθους της, είτε πρόκειται για τη διαδικτυακή πύλη (portal) την οποία θέλετε να δημιουργήσετε, το ιστολόγιο (blog) ή forum που έχετε στο νου σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ή έναν δυναμικό επιχειρηματικό κατάλογο παραγγελιών και πωλήσεων (Β2Β, Β2C). Σε κάθε περίπτωση σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε το περιεχόμενο και να έχετε τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε. Κατανοώντας τους χρήστες του διαδικτύου και τους υποψήφιους πελάτες σας θα σχεδιάσουμε για εσάς μία σύγχρονη web εφαρμογή που θα ελκύει τους εν δυνάμει χρήστες της με ουσιαστικό περιεχόμενο, χωρίς περιττούς κουραστικούς πλέον εντυπωσιασμούς, ένα web site με εύχρηστη λειτουργικότητα, το οποίο θα μπορεί να βρεθεί εύκολα και γρήγορα από τους επισκέπτες για τους οποίους προορίζεται.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;Κατασκευή Ιστοσελίδας wp

Xρησιμοποιούμε την μεγαλύτερη γκάμα σύγχρονων τεχνολογιών ανάπτυξης. Προσαρμόζουμε την μέθοδο και την επιλογή των κατάλληλων εργαλείων με βάση το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Υλοποιούμε την δική σας custom ανάγκη. Εγκαθιστώντας το κατάλληλο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) ή λογισμικού ενημέρωσης και συντήρησης θα έχετε έναν εύκολα και άμεσα ενημερωμένο δικτυακό τόπο, είτε με την δική σας παρέμβαση, είτε με την ανάθεση της σε εμάς.

Κατασκευή Ιστοσελίδας htmlΜετά την ολοκλήρωση της κατασκευής σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση, που δεν περιορίζεται μόνο στη συντήρηση αλλά στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της επισκεψιμότητας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας, σας εγγυάται το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Επιπλέον σας διασφαλίζουμε την σίγουρη, έγκυρη και αποτελεσματική 24ωρη φιλοξενία και λειτουργία του ιστοχώρου σας στον δικό μας, ιδιόκτητο Linux Server. Προσφέρουμε στους επισκέπτες σας γρήγορη, συνεχή και ασφαλή περιήγηση.

Δείτε τα τελευταία μας έργα.