Εταιρική Ταυτότητα της Technologic

Η TechnoLogic, αποτελεί μια ευέλικτη και δυναμική εταιρεία υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών διαδικτύου με πολυετή εμπειρία στην Ελληνική αγορά πληροφορικής.

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών έχουν εδραιώσει την εταιρική ταυτότητα της, δίνοντας της ηγετική θέση της στην αγορά πληροφορικής.

Με πάνω από 25 χρόνια παρουσία στον χώρο, είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλες τις δραστηριότητες μιας επιχείρησης. Από την μηχανογράφησή της, το δίκτυο της, την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών internet μέχρι την υποστήριξη του εξοπλισμού της και την εκπαίδευση του προσωπικού της.

εταιρική ταυτότητα

Οι εφαρμογές που διαθέτει απευθύνονται στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας στους πελάτες της ένα σύνολο προϊόντων λογισμικού που καλύπτουν μεγάλο φάσμα ετερογενών απαιτήσεων.

Καλύπτει ολοκληρωμένα όλα τα πεδία της αγοράς με Προϊόντα και Υπηρεσίες Πληροφορικής, Επιχειρηματικές Εφαρμογές & Λύσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Γνωρίζοντας πλήρως τις απαιτήσεις όλου του φάσματος της αγοράς, διαθέτει προηγμένα και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα καθώς και πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την επενδυτική ικανότητα και την εσωτερική υποδομή της κάθε επιχείρησης. Η δυνατότητα αυτή στηρίζεται τόσο στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και στην ύπαρξη εξειδικευμένων λύσεων και προϊόντων, όσο και σε ένα σύνολο εταιριών που συνεργάζονται με την  TechnoLogic.