Συστήματα ERP

Η εφαρμογή των συστημάτων ERP στις επιχειρήσεις δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και προσφέρει καλύτερο συντονισμό σε όλη τη ροή των εμπορικών και παραγωγικών λειτουργιών της επιχείρησης. Άμεσα αποτελέσματα της χρήσης του είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, με περισσότερη ακρίβεια, συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, και τη βελτίωση της συνολικής εικόνας της επιχείρησης.

Η TechnoLogic, μέσω της τεχνογνωσίας της αλλά και της μακρόχρονης εμπειρίας της σε θέματα ολοκληρωμένων λύσεων μηχανοργάνωσης, παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά εμπορικών εφαρμογών και υπηρεσιών καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες όλων των χρηστών πληροφορικής.

Οι εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης καλύπτουν πάσης φύσεως εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, καταστήματα λιανικής, εισαγωγικές, εξαγωγικές, παραγωγής και γενικότερα οποιονδήποτε επαγγελματία εκτελεί εμπορική δραστηριότητα ανεξαρτήτου μεγέθους. Χαρακτηρίζονται από το απλό, εργονομικό, παραμετρικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας στο σύνολό τους και τη δυναμική τους σχεδίαση. Διαθέτουν ένα σύγχρονο interface που προδιαθέτει θετικά το χειριστή και κάνουν την καθημερινή του εργασία μια ευχάριστη υπόθεση!

Η Technologic για το σχεδιασμό του ERP σας συνεργάζεται με τις εταιρίες:
εμπορικές εφαρμογές - ENTERSOFT
εμπορικές εφαρμογές - UNISOFT
εμπορικές εφαμογές - exelixis software

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;